StarCraft видео

Loading...

Популярни статии


LoginRegister

Home Новини StarCraft.bg Razer - тематична периферия за SC2

Find us in Facebook

StarCraft.BG on Facebook

Анкета

С коя раса играете?
 

Кой е онлайн?

В момента има 24 посетителя в сайта
Razer - тематична периферия за SC2 PDF Печат Е-поща
Автор: StarCraft.bg   
Сряда, 28 Юли 2010г. 11:23ч.


Едни от водещите световни производители на периферия с високо качество и прецизност в лицето на Razer обединиха сили с разработчиците и разпространителите на компютърни/конзолни игри – Blizzard Entertainment, за да ни представят новото си предложение.

Вдъхновената от StarCraft II периферия на Razer включва мишката Spectre StarCraft II, клавиатурата Marauder StarCraft II и слушалките Banshee StarCraft II.

Мишката Spectre е с кабелна връзка към компютъра, лека е и има оптимизиран дизайн за добър гейминг. Гризача притежава Precision 3.5G лазерен сензор с 5600 dpi резолюция, 5 Finger-Grip бутона и със системата за осветление APM (Actions-Per-Minute, т.е. действия в минута) Lighting System. Последната ще има възможност за настройка (чрез софтуера на Razer) и реагира в зависимост от случващото се в StarCraft II. Честотата на сканиране е 1000 Hz, което означава, че времето за реакция е 1 ms.

Клавиатурата Marauder е с нископрофилни Hyperesponse бутони и също е с 1 ms време за реакция и APM система за осветление. Налични са възможности за настройка и за on-the-fly записване на макроси (макросът е макропрограма, последователен набор от команди, които могат да се изпълняват с натискане на бутон или комбинация от клавиши).

Слушалките Banshee са конструирани за оптимален комфорт при игра, имат 50-милиметрови стерео говорители и свалящ се микрофон. Изведени са бутони за изключване на звука, както и за регулиране на силата му през говорителите/микрофона. Отново присъства системата за осветление APM.