StarCraft видео

Loading...

Популярни статии


LoginRegister

Home Новини StarCraft.bg Спечелете оригинален StarCraft II, периферия и още!

Find us in Facebook

StarCraft.BG on Facebook

Анкета

С коя раса играете?
 

Кой е онлайн?

В момента има 20 посетителя в сайта
Спечелете оригинален StarCraft II, периферия и още! PDF Печат Е-поща
Автор: StarCraft.bg   
Четвъртък, 08 Юли 2010г. 10:29ч.
StarCraft 2 награди


3DZone организира съвместно с Ozone.bg и Razer игра, с която можете да спечелите оригинален StarCraft II: Wings of Liberty, геймърска периферия и 3 WoW фигурки. Какво трябва да направите? Да имитирате реплика на любимите си единици или герои от StarCraft и World of Warcraft (включително Warcraft). Покажете на какво сте способни, дайте всичко от себе си, за да се превъплатите в Marine-ка, Dragoon, Battlecruiser, Jim Raynor, Zeratul, Murloc, Arthas, Illidan или каквото пожелаете. Изберете която искате от култовите им фрази и направете своята имитация във видео запис (не е задължително да снимате себе си!). Качете записа си в специално създадения за целта канал във Vbox7 – “3DZone игра” и бъдете готови да грабнете своята награда!

Правила:

- Направете видео запис, в който имитирате реплика на любим герой или единица от StarCraft (включително Brood War и StarCraft II: Wings of Liberty) или на любимо NPC/герой/единица от Warcraft игрите (включително World of Warcraft и експанжъните му, както и стратегическите Warcraft), за да спечелите една от шесте награди.
- ВАЖНО! Видео записа трябва да започва с това как ясно и отчетливо съобщавате псевдонима с който сте се регистрирали в 3DZone.bg. След това трябва да съобщите какво точно ще имитирате и накрая да направите самата имитация. Имайте предвид, че Vbox7 изисква образ в записа - не е задължително да снимате себе си, а просто нещо.
- В един запис можете да имитирате колкото реплики пожелаете!
- Ако желаете, можете да обработите с допълнителен софтуер записа си.
- Качете готовият запис в специално създадения канал на Vbox7 - “3DZone игра”, като се присъедините към групата и от секция “Видео”, добавите вашият клип.
- Видео записа може да е направен с телефон, фотоапарат, камера или каквото устройство пожелаете.
- Можете да качвате неограничен брой записи, но не и да се представяте с различни псевдоними – всеки потребител играе за не повече от една награда!
- Играта ще приключи на 16-ти юли, когато ще е последният ден, в който ще можете да качвате клиповете си. В рамките на 3 дни, 3DZone ще избере най-добре представителите се и на 19-ти юли ще обяви печелившите.

Коментирайте и задавайте въпросите си в тази тема или пуснете нова такава в секция “Дискусии” на специално създадения канал във Vbox7 - “3DZone игра”

Наградите от играта на 3DZone са предоставени с любезното съдействие на Ozone.bg и Razer:
- StarCraft II: Wings of Liberty (стандартно издание)
- Мишка Razer Orochi
- Геймърски пад Razer Sphex
- Фигурка World of Warcraft Series 2 - Night Elf Druid Broll Bearmantle
- Фигурка World of Warcraft Series 2 - Gnome Warrior Sprocket Gyrospring
- Фигурка World of Warcraft Series 4 - Succubus Demon Amberlash

За повече информация, моля натиснете тук.
Последна промяна от Четвъртък, 08 Юли 2010г. 10:34ч.