StarCraft видео

Loading...

Популярни статии


LoginRegister

Home Новини StarCraft.bg ESL Gaming Weekend събра повече от хиляда геймъри

Find us in Facebook

StarCraft.BG on Facebook

Анкета

С коя раса играете?
 

Кой е онлайн?

В момента има 6 посетителя в сайта
ESL Gaming Weekend събра повече от хиляда геймъри PDF Печат Е-поща
Автор: StarCraft.bg   
Четвъртък, 13 Май 2010г. 10:33ч.
ESL and multirama


Повече от 1 000 почитатели на космическата стратегия на Blizzard StarCraft успяха да поиграят дългоочакваната втора част на играта на организирания от ESL и Multirama Гейминг Уикенд.

Oбособената свободна игрална зона в THE MALL привлече вниманието не само на запалените геймъри, а и на съвсем случайни посетители. Удобството и удоволствието на играещите бе гарантирано от гейминг периферията на Razer и осигурените от Multirama хай-енд персонални компютри.

В събота се проведе първият в България турнир по WoW 3vs3, в който участваха 9 отбора. Залогът бе голям, защото отборите играха не само за чест и награди, но и за класиране за първия сезон на World of Warcraft, като част от дисциплините на Про Гейминг сериите в страната.

В крайна сметка се оказа, че всички отбори са с изравнени сили и турнирът продължи малко по-дълго от предвиденото. Четирите отбора, които се класираха за сезона на EPS са SoP, ExTinsioN, BulgarCleave и Cleave me Baby.

В неделя пък се проведе и последният турнир по StarCraft: BroodWar. Организаторите от бяха поканили само топ играчи, които да вземат участие в него и да създадат емоции на публиката.

На финала се срещнаха Masscata (протос) и TechnicS (зерг), като и двете срещи бяха свръх оспорвани и интересни, но в края зергът успя да спечели с 2:0. TechincS отнесе освен славата от първото място и чисто нова Razer Mamba.

В най-общи линии гейминг уикендът премина добре и постигна основната си цел - да създаде положителни емоции у феновете, а и не само, на компютърните игри.
Последна промяна от Четвъртък, 13 Май 2010г. 10:35ч.