StarCraft видео

Loading...

Популярни статии


LoginRegister

Home Новини StarCraft.bg StarCraft - Speed of Darkness

Find us in Facebook

StarCraft.BG on Facebook

Анкета

С коя раса играете?
 

Кой е онлайн?

В момента има 15 посетителя в сайта
StarCraft - Speed of Darkness PDF Печат Е-поща
Автор: StarCraft.bg   
Четвъртък, 25 Февруари 2010г. 09:27ч.
Speed of darkness
Издател: Star Trek
Дата на издаване: 21-05-2002 г.
Страници: 256
Език: Английски
Корица: Мека

“Скоростта на Тъмнината” е сред най-добрите романи излизали досега за вселената Star Craft. Книгата безпроблемно може да влезе в списъка “Шедьоври” на военната фантастика, защото грабва не само почитателите на фантастиката и Star Craft, а почти всеки който я прочете. Тази книга безспорно доказва майсторството на Трейси Хикман.

Цялостнитя сюжет се върти около оста на сложно заплетена дилема. Историята проследява събитията малко преди войната в сектора и бунта на синовете на Корхал. Главният герой е младият пехотинец Ардо Мелников, който е изгубил всичко от внезапна атака на зергите срещу родната му колония. Сега той и взвод пехотинци са изпратени на полесраженията на планетата Мар Сара, която е нападната от извънземният рояк наречен “Зерг”. Целта на отряда е да намери сред руините на бойното поле загадъчна черна кутия и да я предаде на висшето командване, преди цялостната евакуация на планетата. От тук започва същинската мелодрама и екшън. Интригата е сложна, а изхода на цялата история е трагичен. Четейки кинигата, ще разкрите много от човешката история на Star Craft и игрите, които конфедерацията играе. Това накратко може да мине и за опростена предистория на кампанията с хората, която феновете несъмнено са играли.

Със “Скоростта на Тъмнината”, Трейси Хикман доказва своето майсторство на писател. Финала засяга темата за саможертвата, която е по-сладка когато си загубил всичко...