StarCraft видео

Loading...

Популярни статии


LoginRegister

Home Новини StarCraft.bg Информация за Тасадар (Tasadar)

Find us in Facebook

StarCraft.BG on Facebook

Анкета

С коя раса играете?
 

Кой е онлайн?

В момента има 7 посетителя в сайта
Информация за Тасадар (Tasadar) PDF Печат Е-поща
Автор: StarCraft.bg   
Четвъртък, 25 Февруари 2010г. 08:56ч.
Tasadar


Тасадар е протоски герой с ранг Екзекутор. Изпратен е да заличи Чау Сара, когато е инфектирана от Зергите. Тогава му се нарежда да унищожи Мар Сара по същата причина, но отказва да заличи и хората в сектора. Заедно с флота си напуска пространството на Тераните.
По някое време след това се свързва с Тъмните Тамплиери, но точно поради тази причина е преследван от Конклава.Той научава много от Тъмните - да ползва техните енергии и да се бори със зергите, както и с техните най-висши в йерархията - безсмъртните Церабрети и непобедимият Оувърмайнд. След като неговият наследник - новият Екзекутор го намира, вместо да го арестува, той се присъединява към него и отцепниците, и заедно с човека Джим Рейнър, с който Тасадар се е запознал след краят на теранската Конфедерация, отпътуват към родният свят Айур. Щом пристигат там са посрещнати от войните на Конклава и след дълга кръвопролитна битка, Тасадар казва, че вече достатъчно първородни са умрели и се предава на Конклава. Скоро след това е освободен от Рейнър и Тъмните тамплиери заедно с Феникс и други прозрели истината.

Настъпва последната битка - Оувърмайнда вече е на Айур и се готви да довърши плана си, но на пътя му застава Тасадар и обединените Теранско-Протоски войски. След доста тежка битка, защитата на създанието е пробита и в последен акт на саможертва и благородство, Тасадар канализира енергията на Тъмните Тамплиери през корпоса на кораба си Гантритхор и задава курс за сблъсък.

Накрая тази саможертва премахва заплахата която представлява ОУвърмайнда, но останалите Зерги вече са разрушили Айур до неузнавание.

Името на Тасадар заменя това на най-известният протоски герой - Адун в поздрава Ен Таро Тасадар. Това говори колко много е направил той за расата си и галактиката.