StarCraft видео

Loading...

Популярни статии


LoginRegister

Home Новини StarCraft.bg

Find us in Facebook

StarCraft.BG on Facebook

Анкета

С коя раса играете?
 

Кой е онлайн?

В момента има 8 посетителя в сайта
StarCraft.bg
StarCraft II: Wings of Liberty има 4 милиона играча PDF Печат Е-поща
Автор: StarCraft.bg   
Събота, 19 Март 2011г. 10:07ч.
starcraft


Blizzard оповестиха, че StarCraft II: Wings of Liberty (направил премиерата си през август 2010-та година) вече е преминал границата от 4 милиона активни играчи посредством онлайн инфраструктурата Battle.net. Това е ясно доказателство, че макар през последните 5 години жанра на реално-времевите стратегии да е в стагнация, слуховете за неизбежната му смърт са крайно преувеличени и Вихрушките ще продължат да правят RTS игри и за в бъдеще.
Продължение...
 
20 години Blizzard - видео ретроспекция PDF Печат Е-поща
Автор: StarCraft.bg   
Четвъртък, 10 Март 2011г. 08:43ч.


Blizzard празнува през двадесетата си годишнина отваряйки специално за този повод сайт с редица любопитни материали около историята на компанията. Сайта беше обновен с близо едночасово видео, в което се обхващат много аспекти и любопитни факти от основаването и развитието на Вихрушките през годините, които никога преди това не са споменавани в официални материали.
Продължение...
 
StarCraft 2 Лан турнир тази събота! PDF Печат Е-поща
Автор: StarCraft.bg   
Петък, 07 Януари 2011г. 15:00ч.
Надяваме се не сте забравили покрай многото празници, че тази събота започват турнирите в клубове Мания, носещи името - Mania Gaming Challenge. Всички турнири ще бъдат организирани от ESL България, а любезни спонсори са Logitech и Nescafe.

Както вече обяснихме всеки желаещ да участва в турнира може да се запише предварително или в клубове Мания или в офиса на Гейминг Ентъртеймънт или на място в деня на турнира. Наградният фонд ще бъде 200 лева, а в края на серията турнири (след около 3 месеца) ще бъде теглена томбола за награди от Logitech, в списъка за която ще попаднат всички записали се за участие в поне един турнир.

Информация:
Записване за турнира до 10:45 на 08.01.11
Старт на турнира - 11:00 часа
Двойна елиминация
Формат - Bo3 с предварително определена първа карта за всеки кръг. Загубилият избира следващата. Изключение е големият финал и финала в
бракета на загубилите, където ще се играе с пълно вето отново Bo3.
Карти: Delta Quadrant, Jungle Basin, Lost Temple, Metalopolis, Scrap Station, Shakuras Plateau, Steppes of War, Xel Naga Caverns, Blistering Sands
Продължение...
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 1 от 11