StarCraft видео

Loading...

Популярни статии


LoginRegister

Home Новини StarCraft 2 Спечели оригинален StarCraft2

Find us in Facebook

StarCraft.BG on Facebook

Анкета

С коя раса играете?
 

Кой е онлайн?

В момента има 31 посетителя в сайта
Спечели оригинален StarCraft2 PDF Печат Е-поща
Автор: StarCraft.bg   
Четвъртък, 08 Юли 2010г. 16:12ч.


Остават по-малко от 10 дни до поредния рожден ден на AnimeS-bg.com, който ще се състои на 17 юли (събота) в парти център 4км в София с начален час 11:00 часа.

Мястото е избрано с оглед на големия си капацитет (над 2500 правостоящи места и площ от 2000 кв.м.), както и подходящите за целите на събитието дизайн и мултимедийни възможности (озвучителна система с 40 киловата мощност и ефектно осветление).

По време на рождения ден на сайта, ще имате възможността да се насладите на косплей конкурс, амв контест, турнир по електронни игри, игри с публиката, музика на живо, награждаването на Miss и Mr AnimeS 2010, томболи и много други изненади.

Предстоят турнири по Tekken 6 и Super Street Fighter IV, които ще се проведат на специално подготвени PlayStation 3 конзоли. Допълнително ще имате възможността да играете на настолни игри тип World of WarCraft, Yu-gi-oh карти, Покемон карти, както и Magic the Gathering. За всички победители са подготвени уникални награди.

На живо пък ще забият Обратен ефект и Funky Buzz. Изпълнителите от Funky Buzz са обещали да поднесат специална изненада на феновете си по случай рождения ден на Animes-bg.com

Освен всичко това, организаторите са подготвили специални декорации с хиляди балони, торти, томболи, награди за най-изявилите се потребители във форума за годината и др.

Сред наградите има оригинални манги, фигурки, аниме плакати, тестета с карти за популярната Yu-gi-oh игра, най-очакваната игра за 2010-та - StarCraft 2, тениски, раници и много други, които все още се пазят в тайна.

За повече информация, моля натиснете тук.