StarCraft видео

Loading...

Популярни статии


LoginRegister

Home Новини StarCraft 2 StarCraft II: Wings of Liberty Launch party с Ozone.bg и ESL България в клуб PlayGround в София

Find us in Facebook

StarCraft.BG on Facebook

Анкета

С коя раса играете?
 

Кой е онлайн?

В момента има 19 посетителя в сайта
StarCraft II: Wings of Liberty Launch party с Ozone.bg и ESL България в клуб PlayGround в София PDF Печат Е-поща
Автор: StarCraft.bg   
Четвъртък, 08 Юли 2010г. 12:31ч.


Чакането е към своя край. Ozone.bg и ESL България имат удоволствието да ви поканят на най-значимото гейминг събитие за годината – премиерата на StarCraft II: Wings of Liberty. Тя ще се състои на 26.07.2010 от 20:00 в клуб Playground в The Mall.

Всички клиенти на Ozone.bg, направили предварителни поръчки за играта, ще получат копията си точно в полунощ*, а пропусналите да направят предварителни поръчки през сайта ще могат да закупят играта на място когато часовникът отброй последните минути на 26 юли.

Докато очаквате знаковата дата ще можете да се насладите на живо на мачове между най-добрите Stacraft: Brood War играчи на България, които ще премерят сили в представителен турнир, както и на напрегнати срещи за класиране в Професионалните серии Сезон VI по World of Warcraft на ESL.

В приятната обстановка на клуб Playground в THE MALL за доброто ви настроение ще се грижат диджей и музиката няма да спира да звучи, а градуса на напрежението допълнително ще покачат отворените турнири със записване на място по Super Street Fighter 4 и Боулинг турнира за аматьори „Baneling Bowling Challenge 2010″ с атрактивни награди, както и много други изненади и подаръци, осигурени с любезната подкрепа на Acer, Razer, Multirama и Megalan Network.

Официалната програма ще продължи до 01:00 часа след полунощ, а диджеят и заведението ще останат на ваше разположение до ранните часове на деня. Елате да посрещнем заедно и по подобаващ начин новата ера в гейминга и електронните спортове и да се забавлявате сред приятели и StarCraft фенове. Oчакваме ви!

*Всички клиенти, направили предварителни поръчки за StarCraft II: Wings of Liberty ще получат обаждане от наша страна няколко дни преди премиерата и ще могат да заявят присъствието си. Всички останали копия ще бъдат доставени на 27.07.2010 от куриери в цялата страна.

**Лица, който нямат навършени 18 години не могат да присъстват след 22:00 без пълнолетен придружител.
Последна промяна от Четвъртък, 08 Юли 2010г. 12:35ч.