StarCraft видео

Loading...

Популярни статии


LoginRegister

Home Новини StarCraft 2 StarCraft 2: Wings of Liberty излиза на 27-ми юли

Find us in Facebook

StarCraft.BG on Facebook

Анкета

С коя раса играете?
 

Кой е онлайн?

В момента има 25 посетителя в сайта
StarCraft 2: Wings of Liberty излиза на 27-ми юли PDF Печат Е-поща
Автор: StarCraft.bg   
Вторник, 04 Май 2010г. 12:10ч.
StarCraft излиза на 27 юли


Дългоочакваната стратегическа игра StarCraft II: Wings of Liberty ще бъде по рафтовете на магазините в САЩ, Канада, Европа, Южна Корея, Австралия, Нова Зеландия, Русия, Мексико, Сингапур, Индонезия, Малайзия, Тайланд, Филипините и регионите Тайван, Хонг Конг и Макао в ранното утро на 27 юли 2010 г., обявиха късно снощи от Blizzard Entertainment.

Както знаете, StarCraft II: Wings of Liberty е продължение на култовата игра на Blizzard Entertainment от 1998 г. StarCraft, която беше обявена от играчите и критиката по целия свят като една от най-добрите стратегии в реално време (RTS) на всички времена. Представяйки модерен енджин за триизмерни графики, StarCraft II още веднъж ще ни направи съпричастни на сблъсъка между протоси, терани и зерги, като всяка страна изстрелва легиони от подобрени ветерани и нови единици.

"От много време планираме да разширим вселената на StarCraft и сме развълнувани, че това време почти настъпи" - заяви Майк Морхейм, който е изпълнителен директор и съосновател на Blizzard Entertainment.

"Благодарение на нашите бета тестери правим огромен прогрес във финалния етап от разработването и ще бъдем готови да посрещнем играчите по целия свят в StarCraft 2 и новия Battle.net само след няколко месеца" Играта ще продължи епичната сага от там, където тя завършва в StarCraft: Brood War. Сюжетната линия отбелязва хронологично подвизите на маршала, превърнал се в бунтовнически лидер Джим Рейнър и включва познати лица и нови герои.

Играчите ще могат да прекрояват преживяването по свой вкус, избирайки своя собствена последователност от мисии и технологични и научни подобрения, за да шлифоват своя стил на игра по време на кампанията с 29 мисии.

Ще бъдат включени и няколко предизвикателни мини-игри, които целят да улеснят играчите в усвояването на основите на мултиплейър стратегиите.